onsdag 30 december 2009

I morgon fyller Jonathan 8 år - älskade unge








Hej hopp och gott slut

Nu är snart detta året slut och jag sitter på jobbet årets absolut sista arbetsdag. Jag ser fram mot i morgon. Jonathan fyller 8 år och vi ska få trevligt middagssällskap av familjerna Wallberg-Sörqvist och Forssén. Tre rätters middag och gott vin ska det bli. Allra först ska vi kolla på GP-fyrverkerierna klockan 17.00. Barnen tycker det är oerhört spännande och festligt.

Jens och barnen har varit i Bankeryd sedan i lördags, idag kommer de hem. Jag längtar efter dem. Jonathan har fått en skateboard av farmor och Dieter - han är oerhört stolt. Nu är det nog bäst att jag återgår till jobbet. Ibland är det bara så hemskt svårt att trotsa lättjan.

På återseende! ♥♥♥♥♥♥

söndag 27 december 2009

Bra juldagar

Vi har haft en bra jul. Barnen har verkligen varit nöjda med klappar och kusin-lek. Igår åkte Jens och pojkarna till farmor och Dieter i Bankeryd. De kommer hem på onsdag igen. Jag ska jobba. Fast allra först ska jag njuta av en dag med vännen Camilla. Brunch, Tamarind-spa och sen käka indiskt. Kan det bli bättre än så?

God fortsättning på er!

onsdag 23 december 2009

Vitt vitt vitt


Jag pulsar genom snön mot vagnen och en halv dag på jobbet. På vägen möter jag en gammal vant som varje morgon går till hållplatsen för att hämta dagens Metro. Alla julklappar är inslagna och vi får en vit jul!

fredag 18 december 2009

måndag 14 december 2009

Maximal tur


Mamma-hjärtat exploderar av kärlek


Efter att ha lekt, busat och kivats en hel kväll vill två uppspelta gossar somna i mammas och pappas säng. Inget lätt uppdrag, men tillslut lyckades de. Då kryper de tätt intill varandra och gosar. Mamma-hjärtat exploderar och svämmar över av kärlek. Så fina de är!


söndag 13 december 2009

Veckomatsedel v 51

Måndag: Korv på Ica maxi -flott som sjutton
Tisdag: Pasta med tonfisksås
Onsdag: Currygryta med ris
Torsdag: Köttfärssås och spagetti
Fredag: Magens val
Lördag: Samosas (veg) med yoghurtsås
Söndag: Pannbiff med rostade rotfrukter/ klyft potatis

onsdag 9 december 2009

Julgardiner

Jag har hängt upp julgardiner. Barnen tränar att stå på huvud och händer mot en vägg. Vi har det så mysigt i december-mörkret. Jens ska ut och springa. Jag stannar hemma och väntar på stillheten när barnen somnar.

tisdag 8 december 2009

Fem år

Jag har så fina barn. Axel är fem år och vill att det ska vara julafton ALLA dagar. Han kanske inte förstår hela vidden av den önskan. Som att hans mamma skulle bli fullständigt knäpp. Jag håller med honom - jul är kul. En gång om året!

söndag 6 december 2009

Lussekatts-bak och en lusse-snigel






Veckomatsedel v 50

Måndag: Pytt i panna med ägg (Jonathan önskar)
Tisdag: Köttbullar med mos (Axel önskar)
Onsdag: Fisbullar med potatis (båda ungarna önskar)
Torsdag: Julfest med Jonathans klass
Fredag: Magens val
Lördag: Annica och Dieter på besök Kycklingquesadillas till lunch med sallad, guacamole och salsa.
Söndag: Julpå Liseberg med barnens farfar

lördag 5 december 2009

Redo för julbord med släkten



Lördagmorgon

Idag sov jag på tok för länge, tur att Sissel ringde kvart i tio så att jag väcktes. Hon ville göra en gemensam familjeutflykt till Ruddalen för skridskoåkning men tyvärr är vi upptagna med simskola, tvättid, lördagsstäd och barnkalasande. Annars lät det verkligen lockande.

Jens hade bakat goda vridna havrebaguetter ur "Kärlek Timjan och Oliver" som jag mumsade till frukost med aprikosmarmelad och ost och rykande varmt kaffe.

Imorgon ska jag och Maria på julmarkand på Stora holm, det ska bli kul. Jag har aldrig varit på den julmarkanden. Sen är det ekologisk julmarknad på The Yoga Place på Kastellgatan 22 imorgon från klockan 11.00. Vi ska försöka hinna med båda ställena.